Viguurs in Wijn

Met meer dan 15 jaar ervaring bij verschillende wijnimporteurs ben ik sinds 1 januari 2015 zelfstandig wijnimporteur en distributeur van wijn.

Mijn doelgroep is de zelfstandige wijnhandelaar met een winkel en liefst tevens leverancier aan horeca. Daarnaast ben ik leverancier van verschillende horeca groothandels.

De wijnen in mijn assortiment zijn met zorg geselecteerd, veelal van wijnproducenten waar ik al jaren mee samenwerk en een heel goed contact heb. Natuurlijk met als doel de samenwerking voor langere tijd te laten bestaan. Mijn streven is om ook met mijn afnemers zo’n langdurige vruchtbare samenwerking aan te gaan.

Door dagelijks contact met de markt en mijn afnemers kan ik alert in spelen op de behoefte van de huidige wijn consument. Daarnaast ben ik steeds op zoek naar nieuwe wijnen of trends.

De focus ligt met name op wijnen uit Europa, zoals Frankrijk, Italië & Spanje maar ook uit Chili & Zuid-Afrika heb ik een mooi assortiment. Neem een kijkje op mijn site en neem vooral contact op om te bespreken wat ik voor u kan betekenen.